Online training hooggevoeligheid

spa

Kort & Krachtig

Deze training is ervoor bedoeld om jou meer te leren over hooggevoeligheid. Wat kan dit met jou te maken hebben en hoe kun je hooggevoeligheid als kracht inzetten?

self_improvement

Gratis

We bieden deze training gratis aan. Mocht je hier iets aan hebben, dan vinden wij het natuurlijk tof als je dit vertelt tegen anderen, bij ons in de coaching komt of op een andere manier met ons bezig gaat. Maar gewoon alleen de training volgen is natuurlijk ook helemaal prima

De online training over hooggevoeligheid

Een korte uitleg: deze training bestaat uit 13 verschillende onderwerpen met aan het eind van elk onderwerp een paar vragen, die je kunt beantwoorden om meer te leren over jezelf. Je kunt deze training volgen door alleen de video's te kijken, maar wij hebben ook een E- book gemaakt met vrijwel dezelfde informatie. Je kunt dus kiezen voor lezen van het E-book of kijken van de filmpjes, net wat jouw voorkeur heeft.  Succes & veel plezier met deze training! We hopen dat het je nog weer wat wijzer mag maken in jouw zoektocht naar hooggevoeligheid. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. - Patricia & Lennart

Hoe nu verder?

Bedankt voor het doorlopen van deze training, we hopen dat we jou hiermee geholpen hebben. Misschien zit je nog met allerlei vragen of wil jij jezelf verder ontwikkelen. Hier gaan we je uitleggen hoe je dat bij ons zou kunnen doen. Kort gezegd zijn er hierin twee opties: Coaching en onze HSP-dagen.

HSP - Coaching

Mensen, die bij ons in de coaching komen, lopen over het algemeen op een bepaalde manier vast in hun leven. Een aantal voorbeelden die we veel tegenkomen:

 • Het stellen en aangeven van grenzen
 • Een gemis aan zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • Problematiek binnen de familiaire sfeer
 • Relaties aan blijven gaan op een ongezonde manier of met ongezonde mensen.
 • Jezelf kwijt zijn
 • Je altijd aanpassen aan anderen
 • Veel vermoeidheid, boosheid of depressiviteit
 • Veel stress vaak zonder de reden te kennen

Onze coachingstrajecten starten we altijd met een korte, gratis, telefonische intake gevolgd door één of meerdere gesprekken. Je zit hier natuurlijk nooit aan vast.

De voordelen van coaching:

 • Je zit nooit ergens aan vast
 • Je kunt altijd op korte termijn starten
 • De coaching is één op één dus toegespitst op jou, het is maatwerk
 • De coaching kan plaatsvinden in onze praktijk of via Zoom

Praktische informatie

Onze coaching praktijk bevindt zich in Steenwijk aan de Tramlaan nummer 5.

De coachings worden gegeven door Patricia (meer over haar kun je vinden verder onder aan de pagina).

De kosten van een coaching sessie zijn € 95,- per losse sessie van anderhalf uur. Een traject van 5 sessies kost € 425,- en een traject van 10 sessies € 750,-.

Aanmelden voor een gratis intake?

HSP-dagen

De afgelopen jaren hebben wij onze HSP-dagen gegeven door het hele land en met allerlei verschillende mensen. Door Corona hebben wij hier natuurlijk een stop in gehad en nu kunnen wij deze weer starten.

Op deze dagen ga je samen met een kleine groep aan de gang met jezelf. Iedereen heeft de bovenstaande online training gevolgd, dus we kunnen direct de diepte induiken. Op deze manier kunnen niet alleen wij jou helpen maar je leert ook veel van andere hooggevoelige mensen.

Alle praktische informatie op een rij:

 • Een volledige dag van 10:00 uur (inloop 09:45) tot 17:00 uur
 • In een hotel of zalencentrum inclusief koffie/thee en een goede lunch
 • Samen met gelijkgestemden, maximaal 12 deelnemers
 • We hebben voor deze training -⭐ ⭐ - op google.
 • Deze training plannen wij alleen in als hier genoeg deelnemers voor zijn in een bepaald gebied.
 • De kosten voor deze dag zijn € 169,- per persoon.

Interesse in onze HSP dag?

Recensies

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.