Hooggevoeligheid bij kinderen

Een lezing

spa

Leer meer over hooggevoeligheid

Tijdens deze lezing leer je meer over hooggevoeligheid bij kinderen. Hoe herken je het? En hoe ga je er mee om? Je krijgt tips bij de opvoeding van je hooggevoelige kind.

self_improvement

Samen met gelijkgestemden

Tijdens deze lezing leer je van ons, maar het feit dat je samen met gelijkgestemden bent wordt altijd als zeer fijn ervaren. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

assignment_turned_in

Geef je leven vorm, groei met je kind mee

Alle kinderen zijn gevoelig, staan open, maar hooggevoelige kinderen staan anders in situaties en ervaren alles heel intens. Om jouw kind beter te begrijpen is deze lezing ontworpen.

Een concrete en simpele lezing, vol duidelijkheid, herkenning en tips.

Kinderen zijn vaak gevoelig, ze staan open. Hooggevoelige kinderen ervaren alles net nog intenser dan kinderen, die niet hooggevoelig zijn. Ze voelen de sfeer goed aan en lopen soms vast door te veel prikkels. Juist in deze tijd, waarin er veel prikkels zijn op school, thuis en de sportclub.  ​Tijdens deze lezing leer je vooral praktische zaken. Waar loop jouw kind tegenaan als HSP? En wat kan je doen om hem/haar te ondersteunen? We gaan kijken welke invloed hooggevoeligheid heeft op zijn/haar leven en hoe je hier positief mee om kunt gaan.

Tijdens deze lezing geven wij jou inzicht in het hooggevoelige karakter in simpele taal. We gaan voor de praktijk, zodat wij jou ook echt kunnen helpen. Verder ben je deze avond samen met gelijkgestemde ouders  en verzorgers, waarmee je in de pauzes en voor en na de tijd informatie kunt uitwisselen. ​

Je leert hoe je hooggevoeligheid uit kunt uitleggen aan je kind(eren). We geven duidelijke uitleg en praktische tips waar je de volgende dag al iets mee kunt. ​ Buiten het feit om, dat het je helpt om je kind beter te begrijpen, zou het zomaar kunnen dat je zelf ook iets hebt aan deze avond. Hooggevoeligheid is namelijk genetisch bepaald en daardoor valt de appel niet ver van de boom en zou jij zelf ook zo maar een hooggevoelig kunnen zijn.

Prijs 39,- per persoon of 65,- als je samen komt.

Woensdag 14 oktober - Hoogeveen - Tickets - Nog 9 plekken

Donderdag 22 oktober - Elburg - Tickets

Maandag 2 november - Dedemsvaart - Tickets

Recensies van Victorr.

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.