HSP coaching in Steenwijk en online

HSP coaching

Hooggevoelige personen lopen vaak vast op het gebied van teveel prikkels binnen krijgen, veel emoties aanvoelen, een lagere eigenwaarde en ze cijferen zichzelf vaak weg. Juist voor jou kan het dan helpen om hier eens over te praten. Puur het feit dat je een sparringpartner hebt, die weet waar jij tegen aan loopt, helpt al enorm.

Bij Victorr. werken Patricia en Lennart samen met jou aan het voorkomen of verhelpen van problemen door hooggevoeligheid (denk aan burn-out, depressie, relatie uitdagingen of werkgerelateerd). Verder helpen we jou ook om juist hooggevoeligheid als kracht te gaan zien. Hooggevoeligheid kan je juist inzetten om je relatie te verbeteren, je werk, je onderneming of zoals nu jezelf en je omgeving het zo aangenaam mogelijk te maken nu we min of meer geïsoleerd thuis moeten zijn. Hoe houd je je mindset dan sterk en zorg je voor een fijne verbinding met jezelf en je omgeving? Wij helpen je daarbij!

Wij als HSP coach?

Alle coachings, die wij geven zijn concreet, praktisch en je kan er direct mee aan de slag. Het zorgt bij jou voor een gedragsverandering, omdat je anders tegen zaken aan leert kijken en van daaruit ook andere actie zal gaan ondernemen. Dit is ook de reden, dat we aanraden om langere tijd met ons op te trekken. Je gaat met jezelf aan de slag tijdens de coaching en daarbuiten. Je wilt namelijk je gedrag veranderen in de echte wereld, niet alleen bij ons in de coachruimte. Daarom bieden wij pakketten aan, zodat jij ook tussen de coachings door met ons kunt bellen, mailen of appen als je tegen zaken aan loopt. Wij zijn jouw back-up!

Voor wie zijn wij er?

Voor hooggevoelige mensen die hun hooggevoeligheid positief willen inzetten, zichzelf als HSP beter willen leren kennen om zo sterker in de wereld te komen te staan. Vanuit deze sterkere positie durf je duidelijker keuzes te maken, die goed zijn voor jou en daarmee ook voor de wereld om je heen. Want als jij beter in je vel zit, kun je er ook beter zijn voor de mensen om je heen.

Praktijk in Steenwijk en ook online

Onze coachingspraktijk is gelegen aan de Tramlaan 5 in Steenwijk, waar je van harte welkom bent. In deze crisistijd, waarin we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden, hebben we een grote ruimte geregeld, waarin dit prima te realiseren is.

Maar we doen ook veel online coaching via skype, zoom of video whatsapp bellen. Dit lijkt misschien afstandelijk, maar onze ervaring en dat van onze coachees is heel positief! Op die manier kan je lekker thuis blijven en toch jezelf blijven ontwikkelen.

Telefonische kennismaking

Mocht dit iets voor jou kunnen zijn laat dan hieronder je gegevens achter, dan bellen we je even vrijblijvend om kennis te maken (dit duurt ongeveer een kwartier). Na deze kennismaking kan je een afspraak maken voor een sessie, maar zowel jij als wij kunnen ook aangeven, dat het wellicht een beter idee is om dat niet te doen. Het gevoel moet wederzijds goed zijn, anders mist de coachingsessie zijn uitwerking.

Tarieven coaching

De kosten van onze coachings zijn:

Losse sessie: € 95,-

Een pakket van vijf sessies: € 425,-

Een pakket van tien sessies: € 750,-

Een sessie is maximaal 1,5 uur.

Meld je hier aan!