Onderweg naar voldoening, ontwikkeling en zingeving.

Wij coachen en trainen hooggevoelige mensen om zichzelf te zijn in deze wereld.

spa

HSP coaching maar dan concreet

Als je hooggevoelig bent, dan voel je intens. Wij helpen jou om dichtbij jouw gevoel te leven en dit vol te blijven houden in je dagelijkse leven.

self_improvement

Altijd laagdrempelig

De drempel om je te laten coachen kan best hoog zijn. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis met ons te maken

assignment_turned_in

Wij zijn jouw back-up

Soms is het leven gewoon even taai, dan is het fijn als je even kunt sparren. Wij zijn er om te zorgen dat jij zo veel mogelijk hebt aan de coaching!

HSP coaching

Hooggevoelige personen lopen vaak vast op het gebied van teveel prikkels binnen krijgen, veel emoties aanvoelen, een lagere eigenwaarde en ze cijferen zichzelf vaak weg. Juist voor jou kan het dan helpen om hier eens over te praten. Puur het feit dat je een sparringpartner hebt, die weet waar jij tegen aan loopt, kan al enorm helpen.

Bij Victorr. werken Patricia en Lennart samen met jou aan het voorkomen of verhelpen van problemen door jouw hooggevoeligheid (denk aan burn-out, depressie, relatie uitdagingen of werkgerelateerde problemen). Verder helpen we jou ook om jouw hooggevoeligheid als kracht te gaan zien. Hooggevoeligheid kun je juist inzetten om je relatie te verbeteren, je werk, je onderneming of het jezelf en je omgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe houd je je mindset dan sterk en zorg je voor een fijne verbinding met jezelf en je omgeving? Wij helpen je daarbij!

Wij als HSP coach?

Alle coachings, die wij geven zijn concreet, praktisch en je kan er direct mee aan de slag. Het zorgt bij jou voor een gedragsverandering, omdat je anders tegen zaken aan leert kijken en van daaruit ook andere actie zal gaan ondernemen. Dit is ook de reden, dat we aanraden om langere tijd met ons op te trekken. Je gaat met jezelf aan de slag tijdens de coaching en daarbuiten. Je wilt namelijk je gedrag veranderen in de echte wereld, niet alleen bij ons in de coachruimte. Wij zijn jouw back-up!

Voor wie zijn wij er?

Voor hooggevoelige mensen die hun hooggevoeligheid positief willen inzetten, zichzelf als HSP beter willen leren kennen om zo sterker in de wereld te komen te staan. Vanuit deze sterkere positie durf je duidelijker keuzes te maken, die goed zijn voor jou en daarmee ook voor de wereld om je heen. Want als jij beter in je vel zit, kun je er ook beter zijn voor de mensen om je heen.

De kosten, per sessie van maximaal anderhalf uur.


Eén sessie: € 95,-


Vijf sessies: € 425,-


Tien sessies: € 750,-

Dikwijls wil je werkgever (mee)betalen aan jouw welzijn. Diverse cliënten krijgen hierdoor hun traject vergoed. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor  bij jouw werkgever.

Onze coachingspraktijk zit in Steenwijk. Je kunt ons vinden aan de Tramlaan 5.Wij bieden ook online coaching aan via (video)bellen.


Vraag hieronder een gratis telefonische kennismakingsgesprek aan van ongeveer 30 minuten.Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan!

Recensies

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.