Hooggevoeligheid in Almelo

Een praktische lezing over hooggevoeligheid. Woensdagavond 28 oktober

  Meld je direct aan.

Lezing hooggevoeligheid Almelo

Een simpele manier om kennis te maken met hooggevoeligheid

Leer laagdrempelig over hooggevoeligheid. Wat is hooggevoeligheid? Hoe kun je ermee omgaan? Welke krachten heb jij als HSP (Hoog Sensitief Persoon)? Deze lezing beleef je samen met gelijkgestemden bij jou uit de buurt.

Je leert vooral de dingen, die je nodig hebt in de praktijk. Waar loop je tegenaan als HSP? En wat kan je hieraan doen? We gaan kijken welke invloed hooggevoeligheid heeft op jouw leven en hoe je hier positief mee om kunt gaan.

Vooral het stuk samen zijn met gelijkgestemden is voor veel hooggevoeligen een fijne bijkomstigheid. Dit biedt ruimte om elkaars verhalen te horen en je gehoord en gezien te voelen.

We hebben de afgelopen maanden al veel van deze lezingen gegeven. Het overgrote deel van de mensen ervaart zo’n avond als bijzonder fijn. Ook de mensen, die het in het begin spannend vinden. En dat zijn er altijd best een aantal. Kom dan toch en je zult ervaren, dat er een veilige sfeer heerst tussen hooggevoelige personen.

Waarom we dit doen:

Wij willen dat de maatschappij en hooggevoelige persoon zelf hooggevoeligheid als superkracht gaan zien.

We snappen dat hooggevoeligheid vaak gezien wordt als een lastige karaktertrek. Misschien loop jij er wel tegenaan, dat de wereld jou overheerst. Er ligt veel druk op je schouders, je moet zoveel, je voelt sfeer heel goed aan en soms is dat juist lastig. Je wilt graag gezellig zijn, maar soms lukt het gewoon even niet. Dit is voor de meeste hooggevoelige mensen heel herkenbaar.

Hooggevoeligen hebben vaak de neiging om zich aan te passen, waardoor ze zichzelf wegcijferen. Maar voor iedereen geldt, dat je juist sterk in je kracht staat als je jezelf kunt zijn. Op deze lezingen gaan we hierop in: Van wie houd jij het meest? Wie staat er bij jou op de eerste plaats? En hoe kun jij in je kracht staan als sterk persoon? Hoe kun je soms juist de last op je schouders nemen en op andere momenten kun je jezelf beter afsluiten? Dus: Hoe zet je hooggevoeligheid in als kracht?

Hoe kun jij je aanmelden?

Klik op de knop hieronder en doorloop de betaalpagina.

Natuurlijk wil je deze informatie ook van te voren hebben, dus hierbij:

Kosten: 39,- dit is inclusief koffie, thee, wat lekker maar vooral een inspirerende, nuttige lezing.

Datum: Woensdagavond 28 oktober

Tijdstip: We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en tussen 21.30 en 22.00 uur ronden we de avond af.

Locatie: Erve Hondeborg, Esweg 1, 7625 SV Zenderen

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

Ga je liever online aan de slag?