Hooggevoeligheid en HSP lezing in Assen arrow_drop_up

Hooggevoeligheid in Assen

Een praktische lezing over hooggevoeligheid. Dinsdagavond 14 juli in Assen

  Meld je direct aan.
group

Samen met gelijkgestemden

Deze lezing volg je samen met gelijkgestemden zodat je ook van elkaar kunt leren. Juist dat contact is vaak fijn voor ons als hooggevoelige mensen.

self_improvement

Leer laagdrempelig over hooggevoeligheid

Een interactieve lezing waarbij jij leert over hooggevoeligheid, je leert wat het inhoudt en er is ruimte voor jouw vragen.

spa

Door coaches met kennis

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart. Beide coaches spreken ze meerdere keren per week voor groepen over hooggevoeligheid.

Een simpele manier om kennis te maken met hooggevoeligheid

Leer laagdrempelig over hooggevoeligheid. Wat is hooggevoeligheid? Hoe kun je ermee omgaan? Welke krachten heb jij als HSP (Hoog Sensitief Persoon)?

Je leert vooral de dingen, die je nodig hebt in de praktijk. Waar loop je tegenaan als HSP? En wat kan je hieraan doen? We gaan kijken welke invloed hooggevoeligheid heeft op jouw leven en hoe je hier positief mee om kunt gaan.

Vooral het stuk samen zijn met gelijkgestemden is voor veel hooggevoeligen een fijne bijkomstigheid. Dit biedt ruimte om elkaars verhalen te horen en je gehoord en gezien te voelen.

We hebben de afgelopen maanden al veel van deze lezingen gegeven. Het overgrote deel van de mensen ervaart zo’n avond als bijzonder fijn.

We snappen dat hooggevoeligheid vaak gezien wordt als een lastige karaktertrek. Misschien loop jij er wel tegenaan, dat de wereld jou overheerst. Er ligt veel druk op je schouders, je moet zoveel, je voelt sfeer heel goed aan en soms is dat juist lastig. Je wilt graag gezellig zijn, maar soms lukt het gewoon even niet. Dit is voor de meeste hooggevoelige mensen heel herkenbaar.

Hooggevoelige mensen hebben vaak de neiging om zich aan te passen, waardoor ze zichzelf wegcijferen. Maar voor iedereen geldt, dat je juist sterk in je kracht staat als je jezelf kunt zijn. Tijdens deze lezingen gaan we hierop in: Van wie houd jij het meest? Wie staat er bij jou op de eerste plaats? En hoe kun jij in je kracht staan als sterk persoon? Hoe kun je soms juist de last op je schouders nemen en hoe kun je op andere momenten jezelf beter afsluiten? Dus: Hoe zet je hooggevoeligheid in als kracht?

Locatie: MFA Kloosterveste, Vesteplein 5, 9408 ME Assen.

Prijs: € 39,-

Data: Dinsdagavond 14 juli, We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en tussen 21:30 en 22:00 uur ronden we de avond af.

Dit is inclusief koffie, thee, wat lekkers maar vooral een inspirerende, nuttige lezing.

Als je deze datum niet kan dan lukt misschien donderdag 16 juli in Groningen wel?

Geef je daarvoor hieronder op!

Wil je liever iets online doen? Wanneer het jouw uitkomt en in jouw tempo? Kijk dan eens hieronder.