Hooggevoeligheid en HSP lezing in Hilversum arrow_drop_up

Hooggevoeligheid in Hilversum

Een praktische lezing over hooggevoeligheid. Maandagavond 6 juli

  Meld je direct aan.
group

Samen met gelijkgestemden

Deze lezing volg je samen met gelijkgestemden zodat je ook van elkaar kunt leren. Juist dat contact is vaak fijn voor ons als hooggevoelige mensen.

self_improvement

Leer laagdrempelig over hooggevoeligheid

Een interactieve lezing waarbij jij leert over hooggevoeligheid, je leert wat het inhoudt en er is ruimte voor jouw vragen.

spa

Door coaches met kennis

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart. Beide coaches spreken ze meerdere keren per week voor groepen over hooggevoeligheid.

Een simpele manier om kennis te maken met hooggevoeligheid

Leer laagdrempelig over hooggevoeligheid. Wat is hooggevoeligheid? Hoe kun je ermee omgaan? Welke krachten heb jij als HSP (Hoog Sensitief Persoon)?

Je leert vooral de dingen, die je nodig hebt in de praktijk. Waar loop je tegenaan als HSP? En wat kan je hieraan doen? We gaan kijken welke invloed hooggevoeligheid heeft op jouw leven en hoe je hier positief mee om kunt gaan.

Vooral het stuk samen zijn met gelijkgestemden is voor veel hooggevoeligen een fijne bijkomstigheid. Dit biedt ruimte om elkaars verhalen te horen en je gehoord en gezien te voelen.

We hebben de afgelopen maanden al veel van deze lezingen gegeven. Het overgrote deel van de mensen ervaart zo’n avond als bijzonder fijn.

We snappen dat hooggevoeligheid vaak gezien wordt als een lastige karaktertrek. Misschien loop jij er wel tegenaan, dat de wereld jou overheerst. Er ligt veel druk op je schouders, je moet zoveel, je voelt sfeer heel goed aan en soms is dat juist lastig. Je wilt graag gezellig zijn, maar soms lukt het gewoon even niet. Dit is voor de meeste hooggevoelige mensen heel herkenbaar.

Hooggevoelige mensen hebben vaak de neiging om zich aan te passen, waardoor ze zichzelf wegcijferen. Maar voor iedereen geldt, dat je juist sterk in je kracht staat als je jezelf kunt zijn. Tijdens deze lezingen gaan we hierop in: Van wie houd jij het meest? Wie staat er bij jou op de eerste plaats? En hoe kun jij in je kracht staan als sterk persoon? Hoe kun je soms juist de last op je schouders nemen en hoe kun je op andere momenten jezelf beter afsluiten? Dus: Hoe zet je hooggevoeligheid in als kracht?

Locatie: St. Anna Parish House Building, Emmastraat 1, 1211 NE Hilversum

Prijs: € 39,-

Data: Maandagavond 6 juli, We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en tussen 21:30 en 22:00 uur ronden we de avond af.

Dit is inclusief koffie, thee, wat lekkers maar vooral een inspirerende, nuttige lezing.

Mocht je deze datum niet kunnen dan zijn we ook nog in Utrecht op dinsdag 21 juli.

Geef je daarvoor hieronder op!

J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemde, herkenbare verhalen, veel begrip en het juiste licht 😋 Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen!

D. van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

M. Antonious

Was zo blij dat ik geweest was. Herkenning maar ook een fijne avond gehad wat erg verhelderend was. Ook tips meegekregen. Aanrader

Anoniem

Ik vond het vooral heel fijn om te horen dat er meer mensen zijn die tegen hetzelfde aanlopen en vastlopen op sommige stukken. De tips hebben me een stap in de goede richting gegeven.

Anoniem

Prettige open sfeer, fijn om een klein inkijkje te hebben gehad bij andere HSPers. Feest der herkenning, we staan niet alleen! De stof was goed te volgen en zeer herkenbaar. Voor mij zaten er wel een paar goede tips bij.


arrow_back arrow_forward

Liever online aan de slag? Kijk dan eens hier.