Hooggevoeligheid en HSP lezing in Nijmegen door Victorr arrow_drop_up

Hooggevoeligheid in Nijmegen

Een praktische lezing over hooggevoeligheid. Maandagavond 29 juni.

  Meld je direct aan.

Lezing hooggevoeligheid Nijmegen

Een simpele manier om kennis te maken met hooggevoeligheid

Leer laagdrempelig over hooggevoeligheid. Wat is hooggevoeligheid? Hoe kun je ermee omgaan? Welke krachten heb jij als HSP (Hoog Sensitief Persoon)? Deze lezing beleef je samen met gelijkgestemden bij jou uit de buurt.

Je leert vooral de dingen, die je nodig hebt in de praktijk. Waar loop je tegenaan als HSP? En wat kan je hieraan doen? We gaan kijken welke invloed hooggevoeligheid heeft op jouw leven en hoe je hier positief mee om kunt gaan.

Vooral het stuk samen zijn met gelijkgestemden is voor veel hooggevoeligen een fijne bijkomstigheid. Dit biedt ruimte om elkaars verhalen te horen en je gehoord en gezien te voelen.

We hebben de afgelopen maanden al veel van deze lezingen gegeven. Het overgrote deel van de mensen ervaart zo’n avond als bijzonder fijn. Ook de mensen, die het in het begin spannend vinden. En dat zijn er altijd best een aantal. Kom dan toch en je zult ervaren, dat er een veilige sfeer heerst tussen hooggevoelige personen.

Waarom we dit doen:

Wij willen dat de maatschappij en hooggevoelige persoon zelf hooggevoeligheid als superkracht gaan zien.

We snappen dat hooggevoeligheid vaak gezien wordt als een lastige karaktertrek. Misschien loop jij er wel tegenaan, dat de wereld jou overheerst. Er ligt veel druk op je schouders, je moet zoveel, je voelt sfeer heel goed aan en soms is dat juist lastig. Je wilt graag gezellig zijn, maar soms lukt het gewoon even niet. Dit is voor de meeste hooggevoelige mensen heel herkenbaar.

Hooggevoeligen hebben vaak de neiging om zich aan te passen, waardoor ze zichzelf wegcijferen. Maar voor iedereen geldt, dat je juist sterk in je kracht staat als je jezelf kunt zijn. Op deze lezingen gaan we hierop in: Van wie houd jij het meest? Wie staat er bij jou op de eerste plaats? En hoe kun jij in je kracht staan als sterk persoon? Hoe kun je soms juist de last op je schouders nemen en op andere momenten kun je jezelf beter afsluiten? Dus: Hoe zet je hooggevoeligheid in als kracht?

Hoe meld ik me aan?

Klik op de aanmeld knop hieronder, dan kom je terecht op de betaalpagina.

Natuurlijk wil je deze informatie ook van te voren hebben, dus hierbij:

Kosten: 39,- dit is inclusief koffie, thee, wat lekker maar vooral een inspirerende, nuttige lezing.

Datum: Maandagavond 29 juni

Tijdstip: We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en tussen 21:30 en 22:00 uur ronden we de avond af.

Locatie: Titus Brandsma Memorial, Stijn Buysstraat 11, 6522 CJ Nijmegen.

We hebben beperkte plek door alle corona en hygiëne maatregelen dus wees er snel bij.

Reacties vanuit onze enquete:

Ik vond het vooral heel fijn om te horen dat er meer mensen zijn die tegen hetzelfde aanlopen en vastlopen op sommige stukken. De tips hebben me een stap in de goede richting gegeven.

Prettige open sfeer, fijn om een klein inkijkje te hebben gehad bij andere HSPers. Feest der herkenning, we staan niet alleen! De stof was goed te volgen en zeer herkenbaar. Voor mij zaten er wel een paar goede tips bij.

Een inspirenrende avond waarin veel op zijn plek viel. Er werd veel duidelijk, het gaf mij rust en nieuwe inzichten. Fijne trainers, rustig en duidelijk.

Lukt deze datum je niet? Of wil je liever niet iets in een groep doen? Kijk dan hier naar onze online training! Je leert hierin over jezelf, met praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag kunt. Samen met andere gelijkgestemden in de community.