Drie dagen de diepte in, vol zelfontwikkeling, groei en ontspanning.

Samen met gelijkgestemden aan de slag met wie jij bent!

spa

Nuttig tot rust komen

Kom tot rust terwijl jij aan jezelf werkt. Een combinatie van zelfontwikkeling, hard werken en ontspanning.

self_improvement

Door coaches met kennis

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart. Beide coaches spreken meerdere keren per week voor groepen over hooggevoeligheid.

assignment_turned_in

Praktische opdrachten

Kom echt tot actie, leer hoe jij je nieuwe voornemens meteen kunt toepassen.

Jij weet van jezelf dat je soms vastloopt.

Je wilt meer grip op jouw leven als hooggevoelig persoon.

Toch?

Waar je tegen aanloopt heeft invloed op je leven van alledag. Misschien gedoe op je werk of in je relatie met je partner of kinderen, het werkt door in jouw hele leven. Het geeft druk en stress.

Je wilt jouw hooggevoeligheid positief in kunnen zetten.

En wel op zo'n manier dat je weer grip krijgt op je leven. Je wilt je niet meer machteloos voelen.

Misschien zit je wel tegen een burn-out aan of ben je hier al eens op vastgelopen. Je blijft terugvallen in dezelfde valkuilen.

Maar rust gun je jezelf niet, je pakt je verantwoordelijkheid en je wilt graag zorgen voor de mensen om je heen. Jij bent een doorzetter, soms is dat super en soms lijkt het je grootste valkuil.

Het is tijd om echt te veranderen.

Hier wil je natuurlijk iets aan doen!

Daarom deze training zodat jij in korte tijd veel kunt leren over jezelf en hooggevoeligheid. Dit allemaal in een groep gelijkgestemden die ook aan zichzelf willen werken!

Even over ons:

Wij zijn Patricia Keetman en Lennart Schut. Op dit moment geven we twee jaar lang trainingen en lezingen op het gebied van hooggevoeligheid, omgaan met stress en persoonlijk leiderschap. Wij proberen op deze manier zoveel mogelijk mensen te helpen om hooggevoeligheid als een positieve kracht te zien.

Tijdens onze lezingen en trainingen zagen we dat er meer behoefte was aan diepgang. Juist de rust hebben om een paar dagen aan jezelf te werken. Die combinatie van rust en aanpakken is de reden dat we begonnen zijn met deze retraites.

We zien jou daar graag!

De trainings-retraite voor hooggevoelige personen

Deze retraite is er voor jou om in korte tijd de volgende stap te zetten in je leven. Het zijn twee dagen vol opdrachten, ontspanning, nadenken over jezelf en goede gesprekken.

Dit gebeurt allemaal in een kleine groep en onder begeleiding van twee trainers. Hierdoor is er veel ruimte voor jou en jouw uitdagingen.

De dagen zijn een combinatie tussen rust en ontspanning maar ook uitdagingen, opdrachten en nieuwe informatie. Tijdens deze dagen zorgen wij zo goed als mogelijk voor jou!

article

Alle praktische informatie

Locatie: In een goed hotel op de veluwe

Investering: € 489,-

Data: We starten donderdag 25 februari om 10:00 uur en we ronden vrijdag 26 februari tussen 16:00 uur en 17:00 uur af.

Het volgende is bij de prijs inbegrepen: 1 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner, tijdens de trainingen onbeperkt koffie/thee/water en natuurlijk de overnachtingen op een eigen hotelkamer.

Er kunnen maximaal twaalf mensen meedoen.

Als dit iets voor jou kan zijn, laat dan je gegevens achter!