HSP-retraite arrow_drop_up

Drie dagen de diepte in, vol zelfontwikkeling, groei en ontspanning.

Samen met gelijkgestemden aan de slag met wie jij bent!

spa

Nuttig tot rust komen

Kom tot rust terwijl jij aan jezelf werkt. Een combinatie van zelfontwikkeling, hard werken en ontspanning.

self_improvement

Door coaches met kennis

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart. Beide coaches spreken meerdere keren per week voor groepen over hooggevoeligheid.

assignment_turned_in

Praktische opdrachten

Kom echt tot actie, leer hoe jij je nieuwe voornemens meteen kunt toepassen.

Jij weet van jezelf dat je soms vastloopt.

Je wilt meer grip op jouw leven als hooggevoelig persoon.

Toch?

Waar je tegen aanloopt heeft invloed op je leven van alledag. Misschien gedoe op je werk of in je relatie met je partner of kinderen, het werkt door in jouw hele leven. Het geeft druk en stress.

Je wilt jouw hooggevoeligheid positief in kunnen zetten.

En wel op zo'n manier dat je weer grip krijgt op je leven. Je wilt je niet meer machteloos voelen.

Misschien zit je wel tegen een burn-out aan of ben je hier al eens op vastgelopen. Je blijft terugvallen in dezelfde valkuilen.

Maar rust gun je jezelf niet, je pakt je verantwoordelijkheid en je wilt graag zorgen voor de mensen om je heen. Jij bent een doorzetter, soms is dat super en soms lijkt het je grootste valkuil.

Het is tijd om echt te veranderen.

Hier wil je natuurlijk iets aan doen!

Daarom deze training zodat jij in korte tijd veel kunt leren over jezelf en hooggevoeligheid. Dit allemaal in een groep gelijkgestemden die ook aan zichzelf willen werken!

Even over ons:

Wij zijn Patricia Keetman en Lennart Schut. Op dit moment geven we twee jaar lang trainingen en lezingen op het gebied van hooggevoeligheid, omgaan met stress en persoonlijk leiderschap. Wij proberen op deze manier zoveel mogelijk mensen te helpen om hooggevoeligheid als een positieve kracht te zien.

Tijdens onze lezingen en trainingen zagen we dat er meer behoefte was aan diepgang. Juist de rust hebben om een paar dagen aan jezelf te werken. Die combinatie van rust en aanpakken is de reden dat we begonnen zijn met deze retraites.

We zien jou daar graag!

De retraite voor hooggevoelige personen

Deze retraite is er voor jou om in korte tijd de volgende stap te zetten in je leven. Het zijn drie dagen vol opdrachten, ontspanning, nadenken over jezelf en goede gesprekken.

Dit gebeurt allemaal in een kleine groep en onder begeleiding van twee trainers. Hierdoor is er veel ruimte voor jou en jouw uitdagingen.

De dagen zijn een combinatie tussen rust en ontspanning maar ook uitdagingen, opdrachten en nieuwe informatie. Tijdens deze dagen zorgen wij zo goed als mogelijk voor jou!

article

Alle praktische informatie

Locatie: Landhuishotel Herikerberg - Goorseweg 58, 7475 BE Markelo

Investering: € 749,-

Data: We starten maandag 26 oktober om 10:00 uur en we ronden woensdag 28 oktober tussen 16:00 uur en 17:00 uur af.

Het volgende is bij de prijs inbegrepen: 2 x ontbijt, 3 x lunch, 2 x diner, tijdens de trainingen onbeperkt koffie/thee/water en natuurlijk de overnachtingen op een eigen hotelkamer.

Er kunnen maximaal twaalf mensen meedoen.

Wat zijn de ervaringen met jullie trainingen?

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

Hoe ziet het programma van deze dagen eruit?

Deze retraite is een trainingsretraite, natuurlijk is er de ruimte voor rust en wandelingen in de natuur. Alleen het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met jezelf. Je leer hoe jij jouw hooggevoeligheid als kracht kunt inzetten en hoe je om kunt gaan met de uitdagingen die het leven brengt.

Wij willen graag samen komen en samen op een kamer liggen, krijgen wij korting?

Ja het is mogelijk om samen een kamer te boeken dit scheelt € 50,- per persoon.

Kan ik in meerdere keren betalen?

Ja dit is mogelijk, neem even contact met ons op.

Wij zouden als bedrijf of groep een retraite bij jullie willen boeken, kan dat?

Ja, het is mogelijk om een exclusieve retraite in te boeken. Neem daarvoor contact met ons op, dan hebben we overleg over wat een passende optie is.

Ik kan deze data niet...?

Mocht je mee willen doen maar nu niet kunnen, laat dan hieronder je gegevens achter en vertel erbij dat je nu niet kan. Je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van de volgende retraite.

Is dit een spirituele retraite?

Nee zeker niet, mocht je hiernaar op zoek zijn dan raden wij je af om mee te gaan.

Twijfel je nog? Vul dan even je gegevens in, dan bellen wij je voor een gratis, vrijblijvend gesprek erover.