Een dag vol zelfontwikkeling speciaal voor hooggevoelige mensen

+ de basistraining hooggevoeligheid

spa

In één dag de diepte in

Leer in korte tijd meer over jezelf op een manier die je meteen kunt toepassen in jouw leven.

self_improvement

Door coaches met kennis

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart. Beide coaches spreken meerdere keren per week voor groepen over hooggevoeligheid.

assignment_turned_in

De online basistraining

Alle deelnemers krijgen gratis toegang tot de online basistraining (normaal € 39,-). Zodat we tijdens de HSP dag echt de diepte in kunnen.

Heb jij het idee dat je soms vastloopt in je leven? De mensen om jou heen kosten je veel energie, je voelt je vaak niet vol zelfvertrouwen en je wilt jezelf verder ontwikkelen. Deze dag is ga je aan de slag met wie jij bent als persoon en specifiek met hooggevoeligheid. Dit doe je samen met een groep gelijkgestemden.  We doen dit in een dag vol concrete zaken, waarin je beter leert wie je bent en hoe jij je hooggevoeligheid als iets positiefs kunt zien. Je leert niet alleen de theorie, maar je gaat ook echt met jezelf aan de slag. Onderweg naar een nieuwe jij.

Tijdens deze dag regelen wij alles voor je. Je krijgt een werkboek, koffie/thee, goed eten en bovenal hulp, inspiratie en motivatie van ons in simpele Jip en Janneke taal. Je hoeft alleen zelf de auto of fiets te pakken naar onze locatie.

We snappen dat hooggevoeligheid vaak gezien wordt als een lastige karaktertrek. Misschien loop jij er wel tegenaan, dat de wereld jou overheerst. Er ligt veel druk op je schouders, je moet zoveel, je voelt sfeer heel goed aan en soms is dat juist lastig. Je wilt graag gezellig zijn, maar soms lukt het gewoon even niet. Dit is voor de meeste hooggevoelige mensen heel herkenbaar.

Hooggevoelige mensen hebben vaak de neiging om zich aan te passen, maar ze kunnen juist sterk in hun kracht staan als ze zichzelf kunnen zijn. Op deze HSP dag leren we jullie dit onder meer: hoe kun jij in je kracht staan als sterk persoon? Hoe kun je soms juist de last op je schouders nemen en op andere momenten kun je juist jezelf afsluiten? Hoe kun jij je hooggevoeligheid als kracht gebruiken? Als jij het idee hebt, dat jij jezelf wilt ontwikkelen op persoonlijk gebied, je doet dit graag met een groep gelijkgestemden en je wilt echt actie ondernemen, dan is deze dag iets voor jou!

article

Alle informatie

Locatie: Van der Valk Hotel Drachten, Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten

Datum en tijd: Maandag 22 november 2021 van 10:00 uur (inloop 09:45) tot ongeveer 17:00 uur.

Investering: 169,-

Inclusief: Een goede lunch, werkboek + gratis online basistraining hooggevoeligheid maar vooral een dag vol inspiratie en motivatie.

Natuurlijk Coronaproof

Recensies van eerdere Victorr dagen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.

Heb je vragen of wil je meer weten? Laat dan je gegevens even achter!