Onderweg naar voldoening, ontwikkeling en zingeving.

Bijdragen aan de wereld via jouw bedrijf

spa

Ondernemerscoaching

Voor ondernemers die vanuit hun passie werken is het vaak belangrijk om naast hun passie ook een goed businessmodel te bouwen.

self_improvement

Altijd laagdrempelig

De drempel om je te laten coachen kan best hoog zijn. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis met ons te maken

assignment_turned_in

Zakelijk en persoonlijk

Ondernemerschap is natuurlijk nooit het doel op zich, het draait om een mooi leven leiden met daarbij een goed bedrijf waarmee jij iets bijdraagt.

Ondernemerscoaching

De afgelopen jaren hebben wij, Lennart en Patricia, samen dit bedrijf opgebouwd en als ondernemers heb je dan opeens steeds meer oog voor de ondernemers om je heen. Veel van de mensen die wij spreken willen een bedrijf beginnen, omdat ze de wereld mooier willen maken. De meeste mensen, die wij trainen en begeleiden, vallen onder het kopje 'hooggevoelig' en juist die mensen willen iets zinvols bijdragen aan de wereld..

Nu zag ik (Lennart) in mijn verleden als jongerenwerker, maar ook nu weer bij Victorr, dat het ondernemerschap best lastig kan zijn als je veel om anderen geeft. Jouw sociale kwaliteiten zorgen er misschien voor dat je minder goed een businessplan kunt maken of dat je geen idee hebt hoe jij je marketing goed kunt inrichten.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in het ondernemerschap vanuit mijn HBO opleiding Ondernemerschap en natuurlijk ook vanuit mijn eigen bedrijven. Ik richt mij met de coachings vooral op startende bedrijven om ze te helpen een sterke basis neer te zetten. Een goed business plan voor die ondernemers, die willen leven van hun ondernemerschap.

Ondernemers coaching voor ondernemers die iets bij willen dragen.

Wij coachen en trainen ondernemers met hun behoeftes en vragen. Soms draait dit om mindset, maar vaak draait het ook om een praktisch plan en goede strategie. Misschien zijn dat voor jou niet de leukste dingen maar ze zorgen er wel voor dat je een stuk rustiger kunt ondernemen. Dus wij spelen in op jouw behoeftes.

Als dit iets voor jou is, laat dan hieronder je gegevens achter dan hebben we een korte, telefonische kennismaking om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

De kosten, per sessie van maximaal anderhalf uur.


Eén sessie: € 95,-


Vijf sessies: € 425,-


Excl. BTW


Onze coaching praktijk zit in Steenwijk. Je kunt ons vinden aan de tramlaan 5.Wij bieden ook online coaching aan via (video)bellen.


Vraag hieronder een gratis telefonische kennismakingsgesprek aan van ongeveer 30 minuten.Liquid syntax error: parameter 'to' not given

Nog even iets meer over ons!

Patricia Keetman

Hooggevoeligheid - Rouw&Verlies - Kinderen/Volwassenen

In rouw situaties is het lastig om je  staande te houden in deze maatschappij en vanuit jezelf te (gaan) leven, dat kan dan nog best een klus zijn. Daar help ik je graag bij!

In onze maatschappij wordt rouw en verlies vooral gezien bij een overlijden, maar er zijn zoveel meer gebieden waarop je kan verliezen en een groot verdriet kunt hebben. Denk aan een echtscheiding, ongewenste kinderloosheid, verlies van gezondheid door een ziekte, verlies van je baan, verlies van een ouder aan bijv. dementie. Ik kan jou helpen bij dit proces!

Van origine ben ik kindercoach en vanuit daar heb ik me verder ontwikkeld tot een gespecialiseerde volwassen coach.

Lennart Schut

Gedragsverandering - Ondernemerschap - Jongeren

Vanuit mijn verleden als jongerenwerker zag ik veel mensen die mooie ideeën hadden maar vanuit daar niet tot actie konden komen. Soms waren dit de jongeren maar ook de jongerenwerkers zelf. Deze laatste groep is sociaal heel sterk maar mist de zakelijke kwaliteiten of het denken als ondernemer. Vanuit daar is mijn passie gegroeid om te zorgen dat mensen zichzelf laten zien. Dit doen we bij Victorr vooral voor hooggevoelige mensen omdat het juist voor deze groep lastig is om vol zelfvertrouwen in de wereld te staan.

Als ondernemers coach help ik juist die ondernemers die zichzelf graag willen laten zien om dit ook zakelijk goed neer te zetten.

Recensies

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.