Een online training over hooggevoeligheid, jezelf afsluiten en kiezen voor jezelf.

spa

Op jouw tempo

Je kunt op je eigen tempo deze training volgen. Met altijd de ruimte om vragen te stellen aan ons of binnen de community.

self_improvement

Door coaches met kennis

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart. Beide coaches spreken meerdere keren per week voor groepen over hooggevoeligheid.

grade

We worden goed beoordeeld

Wij scoren ⭐⭐⭐⭐⭐ sterren op Google. Een aantal van deze recensies kun je lezen onderaan deze pagina.

Misschien heb je het gevoel dat je vastloopt in je gedachten, je piekert veel, je voelt je onzeker, je weet niet hoe jij voor jezelf op moet komen of je cijfert jezelf vaak weg. Als je hier iets van herkent lees dan vooral door, speciaal hiervoor hebben wij een online training gemaakt.

In deze online training leer je meer over hooggevoeligheid. Je leert wat het is en daarin kun je heel veel herkennen vanuit jezelf. Op deze manier proberen wij jou bewust te maken van wie jij zelf bent zodat je vanuit daar het leven kunt gaan leven wat bij jou past. Deze training is vooral gericht op de praktijk, je leert bijvoorbeeld hoe jij je kunt afsluiten, je leert waarom keuzes maken zo belangrijk is en hoe je dit kunt doen en je leert vooral meer over jezelf.

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart. Normaal gesproken geven wij trainingen en lezingen over hooggevoeligheid en burn-out preventie. We hebben in de afgelopen jaren hierin natuurlijk veel vragen voorbij horen komen en in deze training geven wij daar antwoord op.

Deze training is speciaal ontstaan omdat vanuit de corona periode. Wij kunnen op deze manier ook de mensen bereiken voor wie het lastig is om naar een lezing of training te komen. Zeker nu er op dit moment (oktober 2020) weer minder mensen aanwezig mogen zijn bij lezingen.

Als jij dus wilt leren om je hooggevoeligheid als kracht in te zetten en stevig te gaan staan in deze wereld. Dan past deze training helemaal bij jou.

Deze training bestaat uit 13 video's waarin wij jou meenemen. We starten bij de basis van hooggevoeligheid en vanuit daar bouwen wij door naar praktische tips en goede adviezen. Deze training staat binnen onze online academy. Een plek specifiek gericht op hooggevoelige mensen die zichzelf willen verbeteren. Binnen deze community kun jij je vragen stellen of je ervaringen delen.

Deze training kost 39,- en je blijft hier altijd toegang tot houden. Om jou te motiveren hebben we de stof van de training ook beschreven in een E-book vol informatie. In dit E-book en bij de video's zitten ook allemaal opdrachten zodat jij de goede kant op gestuurd wordt.

Recensies over Victorr.

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.