In korte tijd meer leren over jezelf en hooggevoeligheid.

Op een laagdrempelige manier waar jij direct mee aan de slag kunt!

spa

Op jouw tempo

Je kunt op je eigen tempo deze training volgen. Met altijd de ruimte om vragen te stellen aan ons of binnen de community.

self_improvement

Door coaches met kennis

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart. Beide coaches spreken meerdere keren per week voor groepen over hooggevoeligheid.

grade

We worden goed beoordeeld

Wij scoren ⭐⭐⭐⭐⭐ sterren op Google en vanuit onze anonieme enquête krijgen we gemiddeld een 8.4. Meer recensies aan de onderkant van deze pagina.

Jij weet van jezelf dat je hooggevoelig bent of je merkt dat je soms vastloopt in het leven. Je wilt graag vol energie in het leven staan maar jij voelt je vaak uitgeblust en dit begint een uitdaging te worden. Je wilt meer grip op jouw leven zodat jij dit als een kracht kunt gaan inzetten.

Toch?

Waar je tegen aanloopt heeft invloed op je leven van alle dag, meer druk, meer stress. Misschien gedoe op je werk of in je relatie met je partner of kinderen. Je wilt jouw hooggevoelige karakter begrijpen en positief inzetten. Dit op zo'n manier dat je weer grip krijgt op je leven. Je wilt je niet meer machteloos voelen. Misschien zit je wel tegen een burn-out aan of ben je hier al eens op vastgelopen. Je blijft terugvallen in dezelfde valkuilen. Maar rust gun je jezelf niet, je pakt je verantwoordelijkheid en je wilt graag zorgen voor de mensen om je heen. Jij bent een doorzetter, soms is dat super en soms lijkt het je grootste valkuil.

Het is tijd om echt te veranderen.

Hier wil je natuurlijk iets aan doen en daarom deze praktische training, vol tips en trucs, binnen een online community met gelijkgestemden.

Over deze basistraining hooggevoeligheid

Je leert jezelf beter kennen, alles start met bewustwording.

Je krijgt video's bij alle onderwerpen waarin wij jou iets uitleggen over hooggevoeligheid en hoe je hiermee om kunt gaan.

Verder ontvang je een E-book vol met informatie en bij elke video horen opdrachten zodat je ook echt zelf aan de slag kunt gaan.

In de community kun je vragen stellen aan je mede-cursisten of aan ons. Dit kan natuurlijk ook 1 op 1.

Dus als jij met jezelf aan de slag wilt gaan, wilt groeien als mens en meer wilt weten over hooggevoeligheid, dan is deze training iets voor jou!

De investering voor deze training is 39,-

Recensies over Victorr.

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.

Twijfel je nog? Neem contact op!