Online training - Victorr arrow_drop_up

Online training hooggevoeligheid

De online basistraining hooggevoeligheid

De online manier om meer te weten te komen over hooggevoeligheid en om met jezelf aan de slag te gaan. Samen met gelijkgestemden!

Leer op een laagdrempelige manier meer over hooggevoeligheid. Wat is het? En hoe kun je ermee omgaan? Je krijgt toegang tot de training en tot de online community. Zo kun je alleen aan jezelf werken, maar ook samen met gelijkgestemden om hooggevoeligheid meer te accepteren en als kracht in te zetten.

Je leert vooral de praktische zaken, waar je direct iets mee kunt. Je zult jezelf gaan herkennen en erkennen en van daaruit keuzes gaan maken die goed zijn voor jou.

We snappen dat hooggevoeligheid vaak gezien wordt als een lastige karaktertrek. Misschien loop jij er wel tegenaan, dat de wereld jou overheerst. Er ligt veel druk op je schouders, je moet zoveel, je voelt sfeer heel goed aan en soms is dat juist lastig. Je wilt graag gezellig zijn, maar soms lukt het gewoon even niet. Dit is voor de meeste hooggevoelige mensen heel herkenbaar.

Hooggevoelige mensen hebben vaak de neiging om zich aan te passen, waardoor ze zichzelf wegcijferen. Maar voor iedereen geldt, dat je juist sterk in je kracht staat als je jezelf kunt zijn. Tijdens de online training gaan we hierop in: Van wie houd jij het meest? Wie staat er bij jou op de eerste plaats? En hoe kun jij in je kracht staan als mens? Dus: Hoe zet je hooggevoeligheid in als kracht?

Wat krijg je: Je krijgt video's inclusief vragen over allerlei HSP onderwerpen, verder heb je toegang tot de community om 1 op 1 of in het algemeen vragen te stellen. Natuurlijk krijg je bij de training ook nog een E-book met daarin alle informatie en de opdrachten. Onderwerpen die besproken worden zijn, je zintuigen, je emoties, hoe je omgaat met energie, hoe ga je om met de mensen om je heen, wat is de invloed van de maatschappij, hoe leer je kiezen, op welke manier kun je je mindset inzetten en hoe zorg je goed voor jezelf (en nog een hoop meer).

Kosten: De kosten voor de training zijn € 39,-

Je blijft toegang houden tot deze training dus je kunt er zolang over doen als dat jij zelf wilt.