Over ons

Over Patricia

100% Vrije geest

Ik ben een vrije geest, autonoom en oordeel niet. Ik ken de ongeschreven regels van de volwassen wereld, maar binnen het gestelde kader kunnen we 'spelen'. Samen met jou kijk ik wat het beste past in jouw situatie. En dit kan zomaar eens buiten de gebaande paden zijn.

100% Eigen-wijsheid

Vanuit mijn eigen-wijsheid ga ik met jou zoeken naar jouw eigen-wijsheid. Op welke manier sta jij in het leven? Wie ben je nu en waar wil je heen als alles mogelijk is? Ik ben benieuwd naar jouw visie op het leven en hoe jij hierbij je unieke "ik" inzet.

100% Hooggevoelig

Dit betekent dat ik me goed kan inleven in jou. Waardoor ik makkelijk met je mee denk, mee voel en je confronteer met datgene, dat voor jouzelf wellicht minder zichtbaar is.

100% Echt

Na de nodige valkuilen en hobbels in mijn leven, sta ik nu in verbinding met mezelf en van daaruit verbind ik mij met jou. Authenticiteit en kwetsbaar durven zijn spelen een grote rol in mijn leven. Jij stapt de arena in en gaat jouw gevecht aan. Ik sta naast je en begeleid je in deze arena.

Over Lennart

100% Vragensteller

Als trainer, coach en spreker ben ik er om de juiste vragen te stellen. Misschien niet wat jij wilt horen maar wel wat je nodig kan hebben. Ik ben er om de heilige huisjes af te breken zodat jij op een nieuwe manier naar jezelf leert kijken.

100% Overzicht

Mijn gedachten hebben de neiging om verbanden te leggen. Ze zien vaak het grote geheel, wat er voor zorgt dat jij snel overzicht kunt krijgen. Als jij vertelt en ik de vragen stel dan komt er aan het einde een concreet beeld uit. Of het nu gaat om je probleem of, nog belangrijker, om de oplossing.

100% Bewust

Als er iets is waar je zeker van kunt zijn in gesprekken met mij is dat het je bewust maakt. Ik laat je kijken, houd je een spiegel voor en zorg dat jij jezelf beter leert zien. Niet alleen de mooie kanten, maar ook waar aan gewerkt mag worden.

100% Positief realistisch

Het leven draait er voor mij om dat je eruit haalt wat erin zit. Maar ik geloof niet in tegen jezelf schreeuwen in de spiegel dat je een tijger bent, om zo je dag goed te beginnen. Ik geloof erin dat je positief de wereld in moet kijken maar dat je ook een sterke ondergrond daarvoor moet bouwen.

Openbare reviews van onze trainingen en lezingen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.