Victorr hooggevoeligheids en HSP experts: Lennart en Patrica arrow_drop_up

Over ons

Over Patricia

100% Vrije geest

Ik ben een vrije geest, autonoom en oordeel niet. Ik ken de ongeschreven regels van de volwassen wereld, maar binnen het gestelde kader kunnen we 'spelen'. Samen met jou kijk ik wat het beste past in jouw situatie. En dit kan zomaar eens buiten de gebaande paden zijn.

100% Eigen-wijsheid

Vanuit mijn eigen-wijsheid ga ik met jou zoeken naar jouw eigen-wijsheid. Op welke manier sta jij in het leven? Wie ben je nu en waar wil je heen als alles mogelijk is? Ik ben benieuwd naar jouw visie op het leven en hoe jij hierbij je unieke "ik" inzet.

100% Hooggevoelig

Dit betekent dat ik me goed kan inleven in jou. Waardoor ik makkelijk met je mee denk, mee voel en je confronteer met datgene, dat voor jouzelf wellicht minder zichtbaar is.

100% Echt

Na de nodige valkuilen en hobbels in mijn leven, sta ik nu in verbinding met mezelf en van daaruit verbind ik mij met jou. Authenticiteit en kwetsbaar durven zijn spelen een grote rol in mijn leven. Jij stapt de arena in en gaat jouw gevecht aan. Ik sta naast je en begeleid je in deze arena.

Over Lennart

100% Advocaat van de duivel

Als trainer, coach en spreker ben ik er om de juiste vragen te stellen. Misschien niet wat jij wilt horen maar wel wat je nodig kan hebben. Ik ben er om de heilige huisjes af te breken zodat jij op een nieuwe manier naar jezelf leert kijken.

100% Overzicht

Mijn gedachten hebben de neiging om verbanden te leggen. Ze zien vaak het grote geheel, wat er voor zorgt dat jij snel overzicht kunt krijgen. Als jij vertelt en ik de vragen stel dan komt er aan het einde een concreet beeld uit. Of het nu gaat om je probleem of, nog belangrijker, om de oplossing.

100% Bewust

Als er iets is waar je zeker van kunt zijn in gesprekken met mij is dat het je bewust maakt. Ik laat je kijken, houd je een spiegel voor en zorg dat jij jezelf beter leert zien. Niet alleen de mooie kanten, maar ook waar aan gewerkt mag worden.

100% Positief realistisch

Het leven draait er voor mij om dat je eruit haalt wat erin zit. Maar ik geloof niet in tegen jezelf schreeuwen in de spiegel dat je een tijger bent, om zo je dag goed te beginnen. Ik geloof erin dat je positief de wereld in moet kijken maar dat je ook een sterke ondergrond daarvoor moet bouwen.