Onderweg naar voldoening, ontwikkeling en zingeving.

Tweedaagse retraite vol kennis, zelfinzicht en groei.

spa

Nuttig tot rust komen

Kom tot rust terwijl jij aan jezelf werkt. Een combinatie van zelfontwikkeling, hard werken en ontspanning.

self_improvement

Door coaches met kennis

Deze retraite wordt gegeven door Patricia en Lennart. Beide coaches spreken meerdere keren per week voor groepen over hooggevoeligheid, persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering.

assignment_turned_in

Praktische opdrachten

Het lastigste is als je vol goede ideeën zit, maar je deze niet kunt toepassen in jouw leven. Daarom helpen wij jou hierbij zodat je echt iets kunt gaan veranderen.

Heb jij het idee dat je leven soms veel te snel aan je voorbij schiet? Je merkt, dat je vaak maar weinig tijd voor jezelf neemt. De drukte van alle dag vult je leven op. Herken je het gevoel, dat je vastloopt op bepaalde punten, je sterker in het leven wilt staan, lichter wilt leven en je vol zelfvertrouwen wilt voelen?

Tijdens deze tweedaagse ga je aan de slag met jezelf. Even weg van de drukte en eerlijk naar jezelf kijken onder goede begeleiding. Wij snappen, dat je jezelf soms moet dwingen om tijd voor jezelf te nemen en op deze manier doe je dat.

Juist in deze tijd lopen veel mensen vast met burn-out klachten, stress en gedoe thuis of op het werk. Daarom is het belangrijk om sterk te gaan staan vanuit jezelf, zodat je vanuit daar jezelf kunt laten zien aan de wereld.

Het is tijd om de volgende stap te zetten.

Retraite 'Zelfvertrouwen opbouwen'

Veel mensen zijn geneigd om de mensen om hen heen meer waarde toe te dichten dan henzelf. Wij zijn van mening, dat wanneer jij heel goed voor jezelf zorgt en jezelf veel liefde, energie en aandacht geeft, je ook meer te geven hebt aan de mensen om je heen. En wanneer jij jezelf de moeite waard vindt om jezelf dat te geven, dan stijgt je zelfvertrouwen. En dat is dus precies wat we tijdens deze tweedaagse gaan doen.

Retraite 'Een leven vol voldoening'

Tijdens de retraite 'Een leven vol voldoening' leer jij in korte tijd veel over jezelf en hoe je een leven vol voldoening, ontwikkeling en zingeving kunt krijgen. Het is fijn om een leven te leiden, dat er toe doet, in plaats van dat je je dagen slijt met allerlei praktische zaken waardoor je het gevoel hebt geleefd te worden.  Je werkt twee dagen lang in een groep gelijkgestemden, die ook aan zichzelf willen werken!

Retraite: 'zelfvertrouwen opbouwen'

 • Tijdens deze training gaan we bezig met het opbouwen van zelfvertrouwen. Twee dagen lang ga je met jezelf aan de slag hoe je meer vanuit jezelf kunt leven, wie je eigenlijk bent en hoe je dit kunt laten zien aan de wereld om je heen.

 • Datum: Donderdag 18 maart 10:00 uur tot vrijdag 19 maart 17:00 uur.

  Locatie: Een goed hotel op de Veluwe. Prijs: € 475,-

  Bij deze prijs is het volgende inbegrepen: 1 x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, tijdens de training onbeperkt koffie/thee enzovoort.

  Je overnacht in je eigen hotel kamer, zodat je een goede nachtrust krijgt

 •   Meld je hier aan voor deze retraite

Retraite: 'Een leven vol voldoening'

 • Tijdens deze training ga je leren hoe je een leven kunt leven waarin je voldoening ervaart. We leven in een tijd waarin het meer en meer draait om geluk in het moment, dit terwijl geluk een bijproduct is van een leven vol groei en voldoening. Daarom gaan we deze tweedaagse daarop inzetten.

  Doe jij mee?

 • Datum: Donderdag 23 september 10:00 uur tot vrijdag 24 september 17:00 uur.

  Locatie: Een goed hotel op de Veluwe. Prijs: € 475,-

  Bij deze prijs is het volgende inbegrepen: 1 x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, tijdens de training onbeperkt koffie/thee enzovoort.

  Je overnacht in je eigen hotel kamer, zodat je een goede nachtrust krijgt

 •   Meld je hier aan voor deze retraite

Als dit iets voor jou kan zijn, laat dan je gegevens achter!

Recensies

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.