Onderweg naar voldoening, ontwikkeling en zingeving.

Rouw en verlies coaching, omdat het juist dan zo nodig is!

spa

Rouw en verlies coaching

In tijden van rouw kun je wel wat hulp gebruiken. Iemand die naar je luistert, met je meedenkt en jou met raad kan bijstaan.

self_improvement

Altijd laagdrempelig

De drempel om je te laten coachen kan best hoog zijn. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis met ons te maken

assignment_turned_in

Wij zijn jouw back-up

Soms is het leven gewoon even taai, dan is het fijn als je even kunt sparren. Wij zijn er om te zorgen dat jij zo veel mogelijk hebt aan de coaching!

Rouw en verlies coaching

Misschien ben je altijd een krachtig persoon geweest, maar is er een situatie ontstaan, die voelt als teveel. Soms maak je verlies mee door het overlijden van iemand, het verlies van een baan, ongewenste kinderloosheid of een scheiding. Verdriet komt voor in allerlei verschillende vormen en maten, maar er zijn ook overeenkomsten. Zo zien we vaak dezelfde stappen en uitdagingen. Waar jij je misschien alleen voelt daar zien wij dat veel mensen het lastig hebben met verwerken van het verdriet in hun leven.

Het kan zo zijn dat jij dit bij jezelf herkent, dat je de draai niet meer kunt vinden in het leven. Dan kan het nuttig zijn om dit verdriet te gaan verwerken met hulp van een professional en vanuit het doorleven, doorvoelen en integreren van jouw verdriet te gaan kijken hoe je jouw leven weer opnieuw kunt vormgeven.

Bij Victorr. werken Patricia en Lennart . Beide coachen zij mensen op allerlei gebieden van het leven. Patricia heeft zich specifiek gericht op rouw en verlies begeleiding in haar opleiding en coachings. Rouw en verlies coaching zal dan ook door haar gebeuren.

Hoe coachen wij naar rouwverwerking?

Wij coachen om het leven beter te maken, soms is dat rouw verwerking, maar dit kan ook zijn door het leven praktisch weer op de rit te krijgen. Dit kan dan gebeuren met praktische opdrachten en zelfonderzoek. Bij rouw en verlies coaching is het heel belangrijk, dat er een goede klik is, daarom bieden altijd een gratis, telefonisch kennismakingsgesprek aan voordat er een officiële intake wordt ingepland. Zodat jij er een goed gevoel bij hebt.

De kosten, per sessie van maximaal anderhalf uur.


Eén sessie: € 95,-


Vijf sessies: € 425,-


Onze coaching praktijk zit in Steenwijk. Je kunt ons vinden aan de tramlaan 5.Wij bieden ook online coaching aan via (video)bellen.


Vraag hieronder een gratis telefonische kennismakingsgesprek aan van ongeveer 30 minuten.Liquid syntax error: parameter 'to' not given

Nog even iets meer over ons!

Patricia Keetman

Hooggevoeligheid - Rouw&Verlies - Kinderen/Volwassenen

In rouw situaties is het lastig om je  staande te houden in deze maatschappij en vanuit jezelf te (gaan) leven, dat kan dan nog best een klus zijn. Daar help ik je graag bij!

In onze maatschappij wordt rouw en verlies vooral gezien bij een overlijden, maar er zijn zoveel meer gebieden waarop je kan verliezen en een groot verdriet kunt hebben. Denk aan een echtscheiding, ongewenste kinderloosheid, verlies van gezondheid door een ziekte, verlies van je baan, verlies van een ouder aan bijv. dementie. Ik kan jou helpen bij dit proces!

Van origine ben ik kindercoach en vanuit daar heb ik me verder ontwikkeld tot een gespecialiseerde volwassen coach.

Lennart Schut

Gedragsverandering - Ondernemerschap - Jongeren

Vanuit mijn verleden als jongerenwerker zag ik veel mensen die mooie ideeën hadden maar vanuit daar niet tot actie konden komen. Soms waren dit de jongeren maar ook de jongerenwerkers zelf. Deze laatste groep is sociaal heel sterk maar mist de zakelijke kwaliteiten of het denken als ondernemer. Vanuit daar is mijn passie gegroeid om te zorgen dat mensen zichzelf laten zien. Dit doen we bij Victorr vooral voor hooggevoelige mensen omdat het juist voor deze groep lastig is om vol zelfvertrouwen in de wereld te staan.

Recensies

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.