Het Victorr. HSP Jaarprogramma

"Je moet het zelf doen, maar niet alleen"

Ontdek jezelf!

Jij gaat een jaar op ontdekkingsreis om jezelf te leren kennen en je hooggevoeligheid als kracht in te zetten.

Onder goede begeleiding.

Deze training wordt gegeven door Patricia en Lennart, die met hun bedrijf 5 sterren scoren op Google. Dit doen ze samen met externe trainers.

Samen met gelijkgestemden.

Jij gaat deze uitdaging aan, samen met een groep, die van dit jaar ook hun jaar willen maken.

Misschien heb jij het idee dat je meer uit je leven nu kunt halen. Je loopt vast op een aantal punten en daar wil je iets aan doen. Je wilt groeien als mens omdat je gelooft dat je op die manier jezelf en jouw omgeving beter kunt maken. Dan is dit jaartraject iets voor jou!

Tijdens dit jaartraject ga je samen met een groep gelijkgestemden aan de slag met jezelf. Jullie werken allemaal aan je eigen leven, maar ook de connectie samen is heel belangrijk. Echt geluk en succes zit hem erin dat we hier niet naar streven. We streven naar een zinvol en nuttig leven. Een leven waarin wij de leiding nemen zodat we vanuit daar kunnen groeien en onszelf kunnen ontwikkelen.

Tijdens dit traject komen we tien dagen bij elkaar. Tijdens deze dagen bespreken wij onderwerpen, die jou kunnen helpen om de volgende stap te zetten in je leven.

Juist het idee dat je maand na maand stappen zet, zorgt ervoor, dat je een jaar lang kunt blijven groeien en jezelf ontwikkelen. Een aantal onderwerpen dat zeker besproken gaan worden zijn:

 • De kracht van je gedachten
 • Het belang van een verlangen
 • Echte verbinding en diepgang
 • Het bouwen van gezonde gewoontes
 • De baas worden over je eigen leven
 • Omgaan met uitdagingen/problemen
 • Belemmerende gedachten om denken
 • Het creëren van een liefdevolle relatie
 • Hoe je in actie komt en blijft komen
 • Wat je nodig hebt om te ontspannen
 • Je hooggevoeligheid als kracht zien

Als jij geen plan maakt voor je leven, dan word je ingezet in het plan van andere mensen.

Hoe gaat het jaartraject eruit zien?

Tijdens dit jaartraject komen we tien keer (elke maand een dag behalve de zomer) bij elkaar op een locatie ergens op de veluwe.

Tijdens deze dag zorgen wij goed voor je, dus een goede lunch, onbeperkt koffie/thee, maar vooral inspirerende dagen. Het zullen volle dagen zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Elke groep bestaat uit maximaal 18 deelnemers en wordt begeleid door twee trainers, Patricia en Lennart. Zo kunnen ze een hoge kwaliteit neerzetten en ook jou de juiste persoonlijke aandacht geven.

Tijdens acht van deze dagen komen er gastsprekers tijdens het middagprogramma vertellen over hun specialisatie en oefeningen met de groep doen. De precieze onderwerpen hiervoor kunnen verschillen per groep, maar denk aan: ademhaling, meditatie, gezonde voeding, slaap, doelen stellen, focussen, deep writing, het bouwen van een goede relatie en familie opstellingen.

Allemaal prachtige onderwerpen, waaruit je direct nieuwe inzichten kunt halen en waarmee je aan de slag kunt in je dagelijks leven.

Dit jaar wil je natuurlijk goed starten, daarom krijg je een gratis intake om te kijken of dit traject iets voor jou is. Wij willen alleen gemotiveerde mensen in ons traject, die het beste uit zichzelf willen halen. Andersom geldt dit ook, wij zijn selectief in wij er mee mogen doen in dit jaartraject. Het zou dus kunnen dat we jou niet toe kunnen laten, omdat dit traject niet het beste is voor jou op dit moment.

Dit traject start dus met een intakegesprek. Het jaar eindigt ook weer met een afsluitend gesprek. Verder krijgen alle deelnemers gratis toegang tot alle online trainingen die nu online staan (zoals de basistraining hooggevoeligheid en HSP en werk). Mochten er nieuwe trainingen ontwikkeld worden door het jaar heen dan krijg je die er automatisch bij.

In de online community kun je ook je vragen stellen, aangeven waar je mee bezig bent en elkaar motiveren. Want groeien doe je samen.

Tijdens dit traject krijg je:

 • Tien trainingsdagen begeleid door Patricia en Lennart
 • Tijdens acht van deze trainingsdagen krijg je een masterclass over verschillende onderwerpen
 • Alle data op een rij: 22 jan, 12 feb, 12 maart, 9 apr, 7 mei, 4 juni, 17 sept, 15 okt, 12 nov, 10 dec.
 • Al deze dagen zorgen wij voor je qua eten, drinken, werkbladen, opdrachten en inspiratie
 • Je krijgt toegang tot alle trainingen in de online community, deze zijn ook beschikbaar als je jaar is afgelopen
 • Het traject start met een intakegesprek
 • Het traject wordt afgesloten met een eindgesprek
 • Bovenal gun jij jezelf een jaar vol groei en kansen
 • Locatie: Hotel NH Veluwe Sparrenhorst, Eperweg 46, 8072 DB Nunspeet

De investering voor dit jaartraject is € 2.275,-.

Voor wie is dit jaarprogramma?

Dit programma is bedoeld voor hooggevoelige mensen die de verantwoordelijkheid voor dit leven willen dragen. Deze training is voor een groep mensen die als doel heeft om te groeien in persoonlijk ontwikkeling en een zinvoller leven te leiden. In dit ene jaar leg je de basis om verder op door te bouwen in jouw leven.

We verwachten een aantal concrete zaken:

 • Je moet gemotiveerd zijn om te willen veranderen
 • Je moet eerlijk naar jezelf durven te kijken
 • Onze training heeft een behoorlijk niveau, we verwachten hierom HBO - denkniveau
 • Vooral verwachten we dat jij van 2021 jouw jaar wilt maken, vooral in de praktijk.
 • Je moet een basiskennis hebben over hooggevoeligheid, als dit nog niet aanwezig is kun je deze krijgen via de online training. Je krijgt hier gratis toegang toe via dit jaarprogramma.

Mocht dit iets voor jou zijn, schroom dan niet en laat onderaan de pagina je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op of dit echt iets voor jou is.

Wil je meedoen en ben je hier serieus geïnteresseerd in?

 1. Vul je gegevens in onderaan deze pagina.
 2. Als dit geschikt lijkt, dan plannen we een korte telefonische (of Skype) call in. Hierin kun jij alle vragen stellen en wij hebben natuurlijk ook een paar vragen voor jou om te kijken of dit jaartraject bij jou past.
 3. Als dit voor ons allebei passend is dan nodigen wij jou uit om mee te doen.
 4. De uiteindelijke beslissing is dan natuurlijk altijd aan jou.

Meld je hier aan of neem contact met ons op!

Recensies over Victorr

⭐⭐⭐⭐⭐ - J. Blaauwbroek

Ondanks dat ik er veel over gelezen heb, is er ook een wereld open gegaan. Een hele groep gelijkgestemden, herkenbare verhalen en veel begrip. Een echte aanrader als je even niet weet waar je moet beginnen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emily van der Linde

Patricia en Lennart combineren de persoonlijke ervaringsdeskundigheid van Patricia met de algemene (diepgaande) kennis over hooggevoeligheid van hun beiden. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en samen mensen echt een vertrouwd en begrepen gevoel kunnen geven, van waaruit ze je verder helpen. Aanrader, ook als je nog niet heel bekend bent met je eigen hooggevoeligheid.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Anouk ter Heide

Een inspirerende, fijne dag gehad. Lennart en Patricia geven een fijn gevoel, je mag zijn wie je bent, je krijgt de ruimte, kunnen dingen goed verwoorden en weten waar ze het over hebben. De groep was prettig, niet te groot waardoor er tijd voor je was. Je werd echt gezien. De locatie was goed.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marian Slotema

Fijne 1-daagse training. Ben zelf nog een groentje wat HSP betreft, dus voor mij erg leerzaam. Patricia en Lennart zijn geweldig op elkaar ingesteld met ieder een eigen expertise. In de training zitten verschillende aspecten die goed op elkaar worden afgestemd. Ik vind het een aanrader als je worstelt met of handvaten zoekt voor HSP.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Dianne van den Noort

Een zeer open gesprek met een groep gelijk gestemden. Prachtig om te sparren en praten over onze hooggevoeligheid (hsp).

⭐⭐⭐⭐⭐ - H. Van der Schaaf

Zoveel herkenning en wat een eye-opener veel tools gekregen om mee aan de slag te gaan en zulke lieve mensen, blij mens.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christa Hiddinga

Ik heb de HSP dag gevolgd bij Victorr. De dag had een duidelijke opzet en goede invulling. Er was genoeg ruimte om aan jezelf te werken, maar ook om dingen met de groep te delen en van elkaar te leren. Patricia en Lennart weten precies hoe ze de theorie rond hooggevoeligheid moeten uitleggen en maken de vertaalslag naar jou zelf, zodat je daarmee aan de slag kan. Ik heb er zeker veel van geleerd.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Lisette Engbersen

Afgelopen zaterdag een fijne hsp dag in Zeist gehad. Ze hadden het goed voorbereid door een intakegesprek met een ieder van ons individueel te houden voorafgaand aan de hsp dag.Hierdoor wisten ze aan welke punten we wilden werken en gingen ze hier gericht op in met de theorie en opdrachten die we kregen. Patricia en Lennart hebben veel kennis en ervaring ,deze dag raad ik een ieder aan die met hsp bekend is en hier zoekende in is.

#Victory